İletişim
Kurumsal Koçluk Eğitim Danışmanlık

Sanal Atölyelerimiz

Anasayfa  /   Online Hizmetlerimiz  /   Sanal Atölyelerimiz

Her hafta 2 atölye ile karşınızda olacağız. Canlı Webinarlarla bunu gerçekleştireceğiz. Kayıt olan herkese bir katılım linki ve şifre verilecektir. Bununla arzu ettiğiniz atölyede farklı deneyimler yaşayarak hayatınızdaki duygu değişimlerini kontrol edebilecek ve hayatınıza yeni bir yön verebileceksiniz.

Atölyelerimiz 45- 60 dakikalıktır. Daha çok deneyimleme ile hazırlanan aktif çalışmalardır. Atölyelerde katılım sınırı yoktur. Sonucunda kendi hayatınıza taşıyacak birçok tekniği öğrenirsiniz.

Tüm çalışmaları profesyonel koç, terapist ve duygusal zeka mentorü Deniz Turan ve profesyonel koç, yönetim danışmanı ve duygusal zeka mentorü  İnci Tokatlıoğlu yapacaktır.

  • a. 10 Adımda Başarılı İnsanların Özgüvenli Davranış Modeli

Süre: 45 dk.

Envanter üzerinden anlatım ve uygulama içerir.

Başarılı kişiler yaptıkları hataları kişisel algılamaz; davranışımda eksik ve hatalı yönler var der. Davranışı ve yöntemi değiştirerek başarıya ulaşır.10 adımda Başarılı insanların özgüvenli davranışını öğren ve yaşamında uygula.

  • b. 8 adımda Yaşamını Yeniden Planla

Süre:45 dk. Self Coaching

Yaşam Çarkı Uygulaması Yaşamının 8 ayrı alanında eksik giden yönleri tespit edip, yeniden düzenleme yapılmasını sağlar. Kişiye dengeli, mutlu ve doyumlu yaşam sağlar.

  • c. Duygusal Güç ile Yenilmezlik Modeli.  (Resiliance)

Süre:45 dk  Mentörlük.

Duygularını yöneten dünyayı yönetirmiş. Bunu sağlayabilmek ve bizi güçsüz kılan negatif duygularımızı alt edebilmek için neye ihtiyacımız var? Resilience –Hacıyatmazlık-Yenilmezlik duruşu nedir? Bu çalışmalarla gücümüzü tekrar elimize alacağız.

  • d. Eril Dişil Enerji prensipleri ile Kurumsal Yaşamda Başarı

Süre:45 dk. Mentörluk

Eril ve Dişil prensip ilkeleri nedir? Savaşmak, harekete geçmek Eril prensip ve sakin kalıp planlama yapmakDişil prensiptir.Kurumsaliş yaşamında neden önemli ve nasıl uygulanır?

  • e. Eril Dişil Enerji ile prensipleri ile Özel Yaşamda Mutluluk

Süre:45 dak Mentörluk.

Eril ve Dişil prensip ilkeleri nedir?  Savaşmak,harekete geçmek Eril prensip ve sakin kalıp planlama yapmak Dişil prensip ilkeleridir.

İş yaşamında hayatta kalmak ve başarı için kadınlar eril prensipte davranmaya alışırlar oysaki bu ikili özel ilişkilerinde maalesef başarısızlığa ve mutsuzluğa neden olur. İçsel denge nasıl sağlanır, ikili ilişkilerde dişil prensip kodlarıyla mutluluk nasıl sağlanır konuları anlatılmaktadır.

  • f. Mutluluk ve Başarı için Kendi Önünden çekil, Öz sabotajcı Kavramı

Süre:45 dk Mentörlük

Konu anlatımı envanter üzerinden yapılır.

Öz sabotajcı 8 yaşına kadar ailemizden aldığımız kısıtlayıcı olumsuz kodların bugünkü yaşantında seni hangi alanlarda engellediği sabote ettiğini tespit etmek üzerine yapılan bir çalışmadır. Başarın ve mutluluğun için farkında olmadan kendini engellediğin alanları bulmak ve dönüştürmek üzerine kişisel gelişim çalışmasıdır.

  • g. VUCA durumunda güçlü Liderlik teknikleri

Süre: 45dk. Mentörlük

Liderlik aslında kriz anlarındaki yönetim sistemiyle ortaya çıkar. Burada beklenenler var olmak, çözüm üretmek ve değerlilik hissi yaratabilmektir. Bu workshopt hangi lider davranış modelinin kurumu güçlü kılacağının tartışılacağı bir atölye çalışması olacaktır.

  • h. İç disiplin geliştirme teknikleri

Süre 60 dk. Mentörlük

Pandemi ile oluşan yeni hayat şeklimizde adaptasyon için farklı alışkanlıklara ve rutinlere ihtiyacımız var. İç disiplini ortaya çıkarmak ve yönetmek için bazı alışkanlıklarımızı değiştirmemiz gerekir. Bunun için yeni teknikler üzerinden çalışma yapılacaktır.

            e.  Odağımızı koruyalım

Süre 60 dk. Mentorlük

 

Zihnimiz panik, endişe ve buna benzer bilinmezliğin yarattığı korkuların karşısında paralize olur. Günlük hayatımızda kolaylıkla yaptığımız işlerimize odaklanmamız gün geçtikçe zorlaşır. Bunu aşmak için nirkaç tekniğin öğretildiği aktif bir çalışmadır.

 

ETKİNLİK TAKVİMİNE GİT

 

E-BÜLTEN